Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Temmuz 2018 17:41

Vestel Avrupa showroom’unu Münih’te açtı

Vestel, Avrupa’daki müşterileriyle arasındaki mesafeyi kısaltmak ve ürünlerini sergilemek için Münih’te showroom açtı. 800 metrekarelik yeni showroom’da Vestel’in B2B display solutions, LED Aydınlatma, TV, Beyaz Eşya, Telefon, EV Charger gibi ürünleri sergileniyor.

Vestel Avrupa showroom’unu Münih’te açtı
Vestel

Vestel, başta Almanya olmak üzere Avrupa’daki müşterilerine bir adım daha yaklaştı ve Münih’te bir showroom açtı. Vestel hem Almanya hem de tüm Avrupa müşterilerini Münih havaalanına yaklaşık 15 dakikalık mesafedeki Hallbergmoos sanayi bölgesinde açılan showroom’da ağırlamayı planlıyor. Showroom’da kendi ürünlerinin yanı sıra Vestel’in lisans anlaşması yaptığı Toshiba ve Sharp markaları ile Zorlu Tekstil ürünleri yer alıyor. Toplantı odalarının da bulunduğu 800 metrekarelik showroomda B2B display solutions, LED Aydınlatma, TV, Beyaz Eşya, Telefon, EV Charger gibi ürünler sergileniyor.

Showroom Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Vestel Dış Ticaret Genel Müdürü Seda Kaya, Vestel Dış Ticaret Pazarlama ve Ürün Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kutlu, satış müdürleri ve üst düzey yöneticilerin katıldığı törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Turan Erdoğan “Kendi sektörümüzde 20 yıldır aralıksız ihracat şampiyonu oluyoruz. 155 ülkeye yaptığımız ihracat ile dünyanın 4’te 3’üne Vestel teknolojisini ulaştırıyoruz. İhracat yaptığımız ülkelerin başında ise Avrupa ülkeleri geliyor. Şimdi bu ülkelerdeki müşterilerimize daha yakın olmak, onlara ürünlerimizi göstermek amacıyla Münih’te bir showroom açtık. Bu showroom, aynı zamanda Avrupa’da bulunan potansiyel müşterilerimizle teknolojimizi buluşturmamızı sağlayacak. Yeni showroom’un Vestel’e yeni başarılar getireceğine inanıyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...