Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Şubat 2016 11:02 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54

Emre Sertkaya O Ses Türkiye'ye Damga Vurdu, Emre Sertkaya Kimdir - O Ses Emre Sertkaya şarkısı

Emre Sertkaya O Ses Türkiye'ye 'Saçlarını yol getir' şarkısıyla damga vurdu. Emre Sertkaya O Ses Türkiye'de ağladı. Peki Emre Sertkaya kimdir, Emre Sertkaya O ses, Emre Sertkaya O Ses Türkiye, O Ses Emre Sertkaya şarkısı, O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya kimdir? Herkes O Ses Türkiye'de finale yükselerek yarışmayı kazanan Emre Serkaya'yı merak ediyor. Emre Sertkaya saçlarını yol getir şarkısı detayları burada.

Emre Sertkaya O Ses Türkiye'ye Damga Vurdu, Emre Sertkaya Kimdir - O Ses Emre Sertkaya şarkısı
Emre Sertkaya kimdir, Emre Sertkaya O ses, Emre Sertkaya O Ses Türkiye, Emre Sertkaya saçlarını yol getir, Emre Sertkaya, o ses türkiye emre, e ses türkiye birincisi, o ses türkiye kim birinci oldu, e ses türkiye şampiyonu,

Emre Sertkaya O Ses Türkiye'ye 'Saçlarını yol getir' şarkısıyla damga vurdu. Emre Sertkaya O Ses Türkiye'de ağladı. Peki Emre Sertkaya kimdir, Emre Sertkaya O ses, Emre Sertkaya O Ses Türkiye, O Ses Emre Sertkaya şarkısı, Emre Sertkaya saçlarını yol getir şarkısı detayları burada. O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya kimdir? Herkes O Ses Türkiye'de finale yükselerek yarışmayı kazanan Emre Serkaya'yı merak ediyor. Emre Sertkaya söylediği 'Saçlarını yol getir' türküsünü söylerken gözyaşlarına boğuldu.

Sıra dışı yorumu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Emre Sertkaya, Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alıyor. Yarı finalde elenen Busegül'ün sevgilisi olan Emre, O Ses Türkiye birinciliğinin en güçlü adayları arasındaydı.

2 Şubat Salı akşamı O Ses Türkiye final canlı yayınında Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kiraz ile son ikiye kalan Emre, SMS oylaması sonucunda en çok oyu alarak O Ses Türkiye 2016'nın şampiyonu oldu.

Gökhan ve Hakan'a O Ses Türkiye Jüri şampiyonluğunu kazandıran Emre Sertkaya ile ilgili detaylar şöyle;

“O Ses Türkiye” yarışmasına katılan Emre Sertkaya yarışmada “Haydi Gel İçelim” parçasını seslendirmiş ve Ebru Gündeş ile Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinin döndürmeyi başarmıştır.

Sonrasında “Minnet Eyleme” ile farklı bir ses tonu sergileyerek jürileri daha fazla etkilemeyi başarmıştır.

EMRE SERTKAYA KİMDİR?

20 yaşındaki yarışmacı yaşantısını İstanbul’da sürdürmekte Lise mezunu ve Konservatuvar’a hazırlanmaktadır. Aslen Batmanlı olan Sertkaya, jüri tercihini Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinden yana kullanmıştır.

HADİSE PANİK YAPTI!

Hadise'nin çeyrek finaldeki tek yarışmacısı şarkısını söylemek isterken kulaklığını takamayınca büyük panik yaşadı. O sırada Hadise'nin de büyük bir endişe ile yaşananları izlediği görüldü.

KİMLER YARI FİNALE KALDI?

O Ses Türkiye'de Emre Sertkaya, Busegül Yalçın, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manasyarı finale kaldı

Aziz de finale adını yazdırdı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...