Tgrt Haber
11 Ağustos 2022 22:44 - Güncelleme : 11 Ağustos 2022 23:04

Kartal'a Faslı stoper: Teklif ortaya çıktı!

Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş, Ferencvaros’un Faslı stoperi Samy Mmaee için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, Macar ekibine 1.3 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Kartal'a Faslı stoper: Teklif ortaya çıktı!
Samy Mmaee,transfer,Beşiktaş

Beşiktaş’ta stoper arayışı tüm hızıyla sürüyor. Siyah-beyazlılar, transfer çalışmaları doğrultusunda Macaristan’ın Ferencvaros takımında oynayan Samy Mmaee için resmi temaslara başladı.

YENİ TEKLİF YAPILACAK

NTV Spor'un haberine göre; Beşiktaş’ın Faslı oyuncu için ilk teklifi 1.3 milyon Euro. 25 yaşındaki futbolcuyu kiralamak istemeyen Macar ekibi, siyah-beyazlıların önerdiği bonservis bedelini kabul etmedi.

Beşiktaş’ın Mmaee için bir kez daha Ferencvaros ile temasa geçecek. Yapılacak görüşmede anlaşma sağlanması halinde Kartal, Faslı oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

SAMY MMAEE KİMDİR?

Samy Mmaee, 08 Eylül 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. 188 cm boyunda ve kilo olan Mmaee, ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 6 maça çıkan Samy Mmaee, 2 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür.

Kariyerine Belçika'da başlayan ve alt yaş gruplarında Belçika Millî Takımı forması giyen 25 yaşındaki stoper, daha sonra A millî düzeyde Fas forması ile mücadele etmeye başladı.

Mmaee, Şubat 2021'de 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında St. Truiden'den Ferencvaros'a transfer olmuştu. Macar ekibinde 3. sezonunu geçiren Samy Mmaee, geçen sezon 37 maçta forma giydi. 25 yaşındaki stoper, 9 kez Fas milli takımında görev yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...