Tgrt Haber
07 Şubat 2023 19:12 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 21:59

Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo transferi bağış kampanyasına dönüştürülecek

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katıyor... Yıldız futbolcu için Roma'nın şartları belli olurken genç 10 numara da tercihini yaptı. Galatasaray'ın yeni transferi yola çıktı, akşam saatlerinde İstanbul'da olması bekleniyor. Sarı-kırmızılı kulübün bu transferi duyururken depremzedeler için bir bağış kampanyası hazırlığında olduğu öğrenildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo transferi bağış kampanyasına dönüştürülecek
Spor Toto Süper Lig,Galatasaray,transfer,Roma,Nicolo Zaniolo,

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle zirveye kurulan Galatasaray, Roma'dan ayrılması beklenen Nicolo Zaniolo'yu transfer etmeye hazırlanıyor.

MOURINHO ÜSTÜNÜ ÇİZDİ

Sky Sport Italia'dan Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Roma'da teknik direktör Jose Mourinho adeta 23 yaşındaki futbolcunun üstünü çizdi. Ailesi ile birlikte Roma'dan ayrılarak La Spezia kentine giden futbolcunun izinli olmadığı halde Roma'ya dönmediği gündeme gelirken kulüple arasındaki ipler tamamen koptu.

Jose Mourinho Napoli'ye kaybedilen maç sonrası İtalyan futbolcuya sert bir şekilde tepki göstermişti.

1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan Zaniolo için 2-0 kazanılan Empoli maçından sonra hem sportif direktör Tiago Pinto hem de teknik direktör Mourinho'dan açıklama geldi. AS Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto kadro dışı bırakılan Nicolo Zaniolo'nun kadroya geri alınmayacağını vurguladı.

30 MİLYON EURO'LUK TEKLİF GELMİŞTİ!

İtalyan yıldız Avrupa'da transfer dönemi kapanmadan önce Milan ve Tottenham'a gitmek için uğraş vermiş ancak Roma, kendi şartlarına uymadığı için bu transfere izin vermemişti.

Bu sezon ligde 13 maçta forma giyen 23 yaşındaki 10 numara Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine geldi. İki takımda Zaniolo'yu kadrosuna katmak isterken; Roma, oyuncusunu kiralık olarak göndermeye sıcak bakmıyor.

Avrupa'da transfer dönemi devam ederken İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bournemouth, oyuncu için 30 milyon Euro teklif etmiş, ancak Zaniolo, kümede kalma mücadelesi veren İngiliz ekibine gitmek istememişti.

ROMA KİRALAMAYA SICAK BAKMIYOR

Roma, 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcusu için şartları belirledi. İtalyan ekibi 23 yaşındaki futbolcuyu bonservisi ile ya da zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralık olarak takımdan göndermeyi hedefliyor.

Roma 23 yaşındaki İtalyan futbolcunun sadece kiralık olarak takımdan ayrılmasına sıcak bakmıyor ve haberin detaylarına göre kiralık transferi yerine Zaniolo'yu 6 ay boyunca tribünde oturtmayı bile tercih edebileceği ifade ediliyor.

RESMİ GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Fabrizio Romano'nun aktardığı bilgilere göre ise Galatasaray, Nicolò Zaniolo için resmi görüşmelere başladı. Roma oyuncuyu bonservisi ile satmak istediği için doğrudan kiralama imkanı bulunmuyor. Ancak İki kulüp anlaşmanın şartları üzerinde görüşmelerini sürdürüyor.

23 yaşındaki yıldız oyuncu, İngiltere'den gelen teklifi reddetti. Oyuncu, kariyerine İstanbul'da devam etmek istiyor. Süper Lig'de İstanbul ekiplerinde forma giymeyi fırsat olarak gören Zaniolo, Roma'da kesinlikle kalmak istemiyor.

YILDIZ FUTBOLCU İSTANBUL'A GELİYOR

Yaşanan gelişmelerin ardından Zaniolo, Galatasaray'a oldukça yakın... İtalyan futbolcu, sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak bakıyor. İki kulüp dün bir görüşme daha yaptı ve transferde sona gelindi.

Yıldız futbolcu İtalya'dan yola çıktı. Zaniolo'nun 9 civarı İstanbul'da olması bekleniyor.

https://twitter.com/GiokerMusso/status/1622964652886949889

TRANSFER YARDIM KAMPANYASINA DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Galatasaray'ın transferi için anlaşma sağladığı Nicolo Zaniolo, yarın sağlık kontrollerinden geçecek. Bu akşam saatlerinde İstanbul'da olması beklenen oyuncu için kulüp ve taraftarlar ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle herhangi bir karşılama organize etmedi.

Buna ek olarak Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada bir de kampanya başlattı. Sarı-kırmızılılar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yeni transferin imza töreninin stadyumda yapılmasını ve buradan sağlanacak gelirin depremzedelere ulaştırılmasını talep ederken forma satışlarının da buna dahil edilmesini talep etti.

Galatasaray yönetiminin Zaniolo transferini bağış kampanyasına dönüştürme fikri üzerinde durduğu ve konuyla ilgili geniş bir çalışma başlattığı öğrenildi.

Nicolo Zanniolo, Roma formasıyla çıktığı 128 maçta 24 gol attı 18 de asist yapma başarısı gösterdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...