Tgrt Haber
09 Aralık 2022 08:36 - Güncelleme : 09 Aralık 2022 08:46

Dünya Kupası’nda çeyrek final heyecanı: Yarı finalistler belli oluyor

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda sıra çeyrek finale geldi. Arjantin ile Hollanda, Hırvatistan ile Brezilya yarı finale çıkmak için sahaya çıkıyor. Karşılaşmadan galip ayrılan taraflar yarı finalde birbirleri ile eşleşecek.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Dünya Kupası’nda çeyrek final heyecanı: Yarı finalistler belli oluyor
dünya kupası,çeyrek final,hollanda,arjantin,hırvatistan,brezilya

Katar’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final ilk maçında bugün Hırvatisan ile Brezilya karşı karşıya gelecek. Education City Stadı’nda oynanacak ve saat 18.00’de başlayacak olan mücadeleyi İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Bu turu geçen taraf, yarı finalde Hollanda Arjantin eşleşmesinden galip çıkacak takımla karşılaşacak.

HOLLANDA İLE ARJANTİN YARI FİNAL İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

Çeyrek final mücadelesinde bir diğer eşlemede ise Hollanda ile Arjantin karşı karşıya gelecek. Lusail Stadı’nda oynanacak ve 22.00’de başlayacak olan mücadeleyi İspanyol hakem Antonio Mateu yönetecek. Bu turu geçen ekip yarı finalde Hırvatistan-Brezilya karşılaşmasının galibiyle final mücadelesi verecek.

MESSİ, ARJANTİN’İN EN GOLCÜSÜ OLMAYA ÇOK YAKIN

Avustralya karşısında fileleri havalandıran Messi, Dünya Kupalarındaki gol sayısını 9'a yükseltti. Şampiyonada 8 golü bulunan Arjantin efsanesi Diego Armando Maradona'yı geride bırakan Messi, 1 gol daha atması halinde Arjantin'in Dünya Kupalarındaki en golcü ismi Batistuta'yı yakalayacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...