Tgrt Haber
04 Ocak 2023 22:41 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 22:47

Fenerbahçe'den sürpriz hamle: Hollandalı sol beke kanca attı!

Fenerbahçe için İtalya'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, sarı-lacivertlilerin İtalya İkinci Ligi'nde mücadele eden Parma'nın sol beki Jayden Oosterwolde için teklif yaptığını duyurdu.

Fenerbahçe'den sürpriz hamle: Hollandalı sol beke kanca attı!
Fenerbahçe,transfer,Parma,Jayden Oosterwolde

Fenerbahçe, pazar günü evinde oynayacağı Galatasaray derbisine odaklandı. Ancak bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. İtalya'dan Fenerbahçe için sürpriz bir transfer iddiası geldi.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, sarı-lacivertlilerin Parma'nın 21 yaşındaki Hollandalı sol beki Jayden Oosterwolde için teklif yaptığını duyurdu. Romano'nun duyurusunda, "Türk ekibi, Oosterwolde'yi önemli bir opsiyon olarak gördüğü için baskı yapıyor; ancak taraflar arasında anlaşma bulunmuyor. Parma, oyuncuyu tutmak istiyor" denildi.

JAYDEN OOSTERWOLDE KİMDİR?

Hollanda Zwolle'de doğan Surinam ve Endonezya kökenli Jayden Oosterwolde, kariyerine yerel kulüp ZAC'te başladı. 2012'de Twente'nin akademisine katıldı. Daha sonra Twente ve Heracles Adademisi'yle sözleşme imzaladı ve iki ekibin 21 yaş altı takımlarında oynadı.

ArdındanTwente ile üç yıllık sözleşme imzaladı ve Temmuz 2020'de A takıma katıldı. 12 Eylül 2020'de Fortuna Sittard ile oynanan karlışmayla ilk profesyonel maçına çıktı.

1 Ocak 2022'de ise Jayden Oosterwolde, İtalya İkinci Ligi ekibi Parma'ya zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralandı. Parma ile 17 maça çıkan Jayden Oosterwolde 1 gol atma başarısı gösterdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...