Tgrt Haber
09 Aralık 2022 09:24 - Güncelleme : 09 Aralık 2022 09:30

Jorge Jesus istedi, Fenerbahçe bombayı patlattı! Yıldız ismin bonservis bedeli belli oldu

Fenerbahçe ara transfer dönemi başlamadan çalışmalarını hızlandırdı. Jorge Jesus’un talebi doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran sarı lacivertli ekip, Süper Lig’de birçok takımın radarında olan genç yıldız ile anlaşma sağladı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
Jorge Jesus istedi, Fenerbahçe bombayı patlattı! Yıldız ismin bonservis bedeli belli oldu
fenerbahçe,jorge jesus,samet akaydın

Dünya Kupası arasında lider olarak giren Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’un takımın başına geçmesi ile birlikte gerek ligde gerek Avrupa’da görkemli bir süreç içine girdi. Takıma getirttiği hava ile taraftarın kısa sürede beğenisi kazanan Jesus kısa süre içinde Fenerbahçe’yi adeta şaha kaldırdı.

SAMET AKAYDIN FENERBAHÇE’DE

Bu başarıların ardından Fenerbahçe yönetimi Jorge Jesus’a olan güveni arttı ve istekleri doğrultusunda ara transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı. Kim Min-Jae'nin ayrılığı sonrasında aradığı stoperi Süper Lig'de bulan Fenerbahçe, Jorge Jesus'un da onayıyla ilk imzasını attıracak. Adana Demirspor formasıyla adından söz ettiren ve milli takıma kadar yükselen Samet Akaydın, Fenerbahçe'ye imza atıyor. Yaz transfer dönemi boyunca da ismi Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Akaydın, Fenerbahçe'yi seçti.

İŞTE BONSERVİS BEDELİ

Fenerbahçe, bu transfer için Akdeniz temsilcisine 3.5 milyon euro civarında bonservis bedeli ödeyecek. Samet Akaydın, ara transfer dönemi başladıktan sonra yeni takımına katılacak. Adana Demirspor, oyuncunun sonraki satışından da pay alacak. Adana Demirspor'daki performansıyla A Milli Takım'a da seçilen 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon 13 maçta bir, bir asistlik skor katkısı sağladı.

Jorge Jesus istedi, Fenerbahçe bombayı patlattı! Yıldız ismin bonservis bedeli belli oldu

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...