Tgrt Haber
30 Ocak 2023 21:36 - Güncelleme : 30 Ocak 2023 21:45

Merih Demiral dünya devine transfer oluyor!

İtalya'da Atalanta ile gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken milli futbolcumuz Merih Demiral dünya devine transfer oluyor. Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor. İşte detaylar...

Merih Demiral dünya devine transfer oluyor!
Atalanta,transfer,Merih Demiral,Inter

Avrupa'da transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala İtalya'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Atalanta'da gösterdiği performansla dikkat çeken milli yıldız Merih Demiral, dünya devine transfer oluyor. Transferin kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

INTER, MERİH DEMİRAL'I TRANSFER EDİYOR

Inter, Skriniar'ın PSG'ye transfer olması durumunda milli stoperimiz Merih Demiral'ı kadrosuna katacak.

Fransız ekibi sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Milan Skriniar'ın transferi için yoğun çaba sarf ediyor. La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Skriniar'ı PSG'ye göndermeye hazırlanan Inter'in transferin son gününde Inter'e transfer olması bekleniyor.

"INTER'E UYUM KONUSUNDA ENDİŞE DUYMUYOR"

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde şu ifadelere yer verildi;

"Bir savaşçıdan diğerine. Kulüp, PSG'ye gitmesi muhtemel olan Milan Skriniar'ın halefi için yeni bir arayış içine girdi. Yönetimin listesinde Merih Demiral da yer alıyor. Inter, Merih Demiral'ı sezon başında da kadrosuna katmak istiyordu. Merih Demiral, Atalanta da üçlü savunmada forma giydiği için Inter'e uyum konusunda endişe duymuyor. Bu açıdan bakıldığında, Gian Piero Gasperini'nin öğretileri, Şampiyonlar Ligi yarışında Simone Inzaghi'ye yardımcı olabilir ancak tabii ki önce Atalanta'nın özellikle transfer formülü konusunda ne derece açıklık göstereceğini anlamak gerekiyor. Müzakerelerin kısa süre içinde başlaması bekleniyor. Skriniar'ın Atalanta maçında forma giymesi beklenmiyor."

Merih Demiral dünya devine transfer oluyor!

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

İtalyan basınına yansıyan haberlere göre; Inter, Milan Skriniar'ı yaklaşık 20 milyon Euro'ya PSG'ye gönderecek.

Inter, Skriniar'dan gelen bonservis bedelini ise Merih Demiral transferinde kullanacak. Inter'in listesinde Lindelöf, Chalobah ve Kehrer gibi isimlerin de yer aldığı fakat bu oyuncuların maddi anlamda Merih Demiral'a göre daha zor olduğuna vurgu yapıldı.

20 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Atalanta geçen sezon Juventus'tan 5 milyon Euro bedelle kiraladığı Merih Demiral'ın bonservisini bu sezon başında 20 milyon Euro'ya almıştı. Inter Skriniar'ı 10 milyon Euro civarı bir rakama PSG'ye satacak. Aksi halde sezon sonu boşa çıkıyor. Merih Demiral'ı kiralık satın alma opsiyonuyla kadrosuna katacak. Görüşmeler çok sıcak ve devam ediyor.

42 MAÇA ÇIKTI

Geçen sezon Atalanta formasıyla 42 maça çıkan Merih Demiral 2 gol atıp, 3 de asist yapmıştı. 24 yaşındaki stoperimiz Şampiyonlar Ligi'nde Mahchester United deplasmanında harika bir kafa golüne imza atmıştı. Bu sezon yine Atalanta'nın değişmez isimleri arasında yer alan Merih, 17 maçta forma giydi ve 1 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: Skorer
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...