Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ocak 2016 09:45

Ünlü yönetmen yoğun bakımda

90'lı yıllarda ve 2000'li yılların başlarında çok sayıda ünlü şarkıcının kliplerine imza atan yönetmen Mustafa Mayadağ Ankara'da yoğum bakıma kaldırıldı. Usta yönetmenin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.

Ünlü yönetmen yoğun bakımda
mustafa mayadağ,yoğun bakım,

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan yönetmen Mustafa Önen, Mayadağ için sevenlerinden dua istedi. "Değerli abim kardeşim canım ortağım sayın Mustafa Mayadağ hastanede yoğun bakımdadır. Lütfen hayır dualarınızı eksik etmeyiniz" diye yazdı.
 
MUSTAFA MAYADAĞ KİMDİR?
 Mustafa Mayadağ 1958 İzmir / Urla doğumlu. İzmir Çınarlı Teknik Lisesinden mezun olduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi sinema Televizyon bölümünü bitirdi. Aynı okul mezunu dört arkadaşıyla video prodüksiyon şirketi kurdu. Daha sonra Yeşilçam, TRT 2, Pınar Film, star TV ve Raks müzikte değişik kademelerde görev aldı.
 Mayadağ, bir çok ünlü şarkıcının kliplerini çeken isim oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...