Tgrt Haber
01 Haziran 2016 13:20

Şırnak'ta 3 teröristin cesedi gömülü bulundu

Geçtiğimiz günlerde Mardin'de 2 PKK'lının cesedinin bulunmasının ardından Şırnak'ta da 3 teröristin cesedi gömülü olarak bulundu.

Şırnak'ta 3 teröristin cesedi gömülü bulundu
şırnak, pkk,

Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların devam ettiği Nusaybin ilçesinde toprağa gömülü halde 2 teröristin cesedinin ardından benzer haber Şırnak'tan geldi. Şırnak'ta battaniyeye sarılı şekilde 3 teröristin cesedi bulundu. Şırnak'ta PKK'lı teröristlerce açılan çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması, tuzaklanan patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen  Mehmet Çifci Operasyonu" sürüyor. Operasyonların başladığı 14 Mart 2016 tarihinden bu güne kent merkezinde resmi kayıtlara göre 479 terörist etkisiz hale getirildi.

ARAMA TARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Operasyon kapsamında güvenlik güçlerince eğitimli köpeklerin de katılımıyla teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcıların tespiti için arama tarama çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar sonucu tespit edilen patlayıcılar etkisiz hale getiriliyor.

Şırnak'ta 3 teröristin cesedi gömülü bulundu
Şırnak'ta 3 teröristin cesedi gömülü bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...