Tgrt Haber
08 Eylül 2015 01:59

Şehidin annesi acı haberi alınca sinir krizi geçirdi

Dağlıca'daki hain saldırıda şehit olan 24 yaşındaki Komando Uzman Çavuş Tolga Artuğ'un annesi kapıda askerleri görünce feryatlar atarak sinir krizi geçirdi.

Şehidin annesi acı haberi alınca sinir krizi geçirdi
şehit, anne, Komando Uzman Çavuş, Tolga Artuğ,

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ndeki Dağlıca bölgesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 16 askerden 24 yaşındaki Komando Uzman Çavuş Tolga Artuğ'un Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki babasının evine ateş düştü. Kapı önünde askerleri gören anne oğlunun şehit olduğu haberini anlayıp çığlıklar içerisinde sinir krizi geçirdi. Görüntüler yürekleri bir kez daha dağladı.

GARNİZON KOMUTANI VE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HABERİ VERDİ

Dağlıca Tabur Komutanlığı'ndan operasyon için yola çıkan konvoya, PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırıda 16 asker şehit oldu. Şehit düzen askerler arasındaki Komando Uzman Çavuş Tolga Artuğ'un Turgutlu'nun acı haberi, Cumhuriyet Mahallesi, Dar Sokak'taki babasının evine verildi. İki yıllık uzman çavuş Artuğ'un şehit olduğu haberini annesi Sevcan Artuğ ve babası Ercan Artuğ'a Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Garnizon Komutanı Binbaşı Ömer Haşim Olgun ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer birlikte verdi.

ÜÇ ÇOCUKTAN BİRİ

Aslen Iğdırlı olan şehit uzman çavuşun annesi Sevcan Artuğ, acı haberi alınca "Elleri kırılsın" diyerek, gözyaşı döktü. Evin önünde hazır bekletilen sağlık ekipleri, şehidin fenalaşan anne ve babasına müdahalede bulundu. Ailesinin 3 çocuğundan biri olan şehit uzman çavuşun ev ve sokağına Türk bayrağı asıldı. Bekar olan uzman çavuşun evi taziye ziyaretine gelenlerin akınına uğradı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...