Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ekim 2015 10:19

'Canlı kalkanlar' gözaltına alındı

Iğdır'da aralarında il, ilçe ve belde belediye eş başkanlarının da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

'Canlı kalkanlar' gözaltına alındı
bdp, eşbaşkan HDP, gözaltı,

Polisten canlı kalkan eylemlerine katılanlara operasyon... Iğdır’da aralarında il, ilçe ve belde belediye eş başkanlarının da bulunduğu 9 kişi, ‘canlı kalkan’ eylemine katıldıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Korhan Yaylası’ndaki canlı kalkan eylemine katılarak destek verdikleri belirlenen il, ilçe ve belde belediye eş başkanlarının da aralarında bulunduğu 9 kişinin evine sabah saatlerinde jandarma ve polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.
Operasyonda Iğdır Belediyesi Eş Başkanı Şaziye Önder, Tuzluca Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Gültekin, Hoşhaber Belde Belediyesi Eş Başkanı Ali Çam, Iğdır İl Genel Meclis Eş Başkanı A. Kadir Özsular, DBP Iğdır eski İl Eş Başkanı Zübeyde Kaynar, belediye meclis üyeleri Sadık Aras, Saniye Çark, Iğdır İl Genel Meclis Üyesi M. Sıddık Kıran ve DBP Tuzluca İlçe Saymanı Hüseyin Yiğit gözaltına alındı.
Gözaltına alınanların jandarma tarafından sorgularının devam ettiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...