Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Şubat 2016 10:57

'Ne bakıyorsun lan' kavgası kanlı bitti

İzmir'in Torbalı ilçesinde, çiğ köfte alan 18 yaşındaki bir genç, 'Ne bakıyorsun lan' diyerek başlayan kavgada bıçakla yaralandı.

'Ne bakıyorsun lan' kavgası kanlı bitti
İzmir, kanlı bitti, kavgası, torbalı

Edinilen bilgiye göre, olay Torbalı ilçesinde bir mahallede meydana geldi. İki arkadaşıyla birlikte çiğ köfte alan 18 yaşındaki Ertan K, evine doğru sohbet ederek yürümeye başladı. Yolda kimliği belirsiz bir kişi, iddialara göre 'Ne bakıyorsun lan' diyerek gence sataştı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Şahıs, cebinden çıkardığı bıçağı Ertan K'ye sapladı. Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde kalan ve yere düşen genç için vatandaşlar seferber oldu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı genci ilk müdahalenin ardından Torbalı Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaşanan olay sonrası bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, olaya karışan kişiyi her yerde aramaya başladı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...