Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Eylül 2015 06:46

'Son teröriste kadar operasyon devam etsin'

Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit Köse: Ne pahasına olursa olsun terör örgütünün üzerine gidilmeli, mücadele sürmeli. Ta ki son terörist gelip yargıya teslim oluncaya kadar

'Son teröriste kadar operasyon devam etsin'
terörist, asker,

Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit Köse, hükümetin terörle mücadele çerçevesinde attığı adımları şehit aileleri olarak sonuna kadar desteklediklerini belirterek, "Ne pahasına olursa olsun terör örgütünün üzerine gidilmeli, mücadele sürmeli. Ta ki son terörist gelip yargıya teslim oluncaya kadar. Şehitler de gelecektir, biz bundan korkmuyoruz. Çanakkale'de de zamanında sayısız şehit verdik. Bu ülke kolay teslim alınmadı, kolay kolay da teslim etmeyiz" diye konuştu. HDP'ye de tepki gösteren Köse, "Onların barış yalanlarına inanmıyoruz. Rüzgâr ne taraftan eserse o tarafa dönüyorlar" diyerek şunları söyledi.

SİVAS'TAN ÖTEYE GEÇEMEYENLER KONUŞUYOR:
Kürt sorunu diye bir şey yoktur. PKK terör örgütü sorunu vardır. Sivas'tan öteye geçemeyenler çıkıp sürekli konuşuyor, yorum yapıyor. Terörle artık terörün anladığı dilden konuşulmalı" dedi.

BARIŞ YALANLARINA İNANMIYORUZ:
Rüzgâr ne taraftan eserse yönleri o tarafa dönüyor. Bunların hiçbir sözüne inanılmaz. Bizler onların barış yalanlarına inanmıyoruz. Hükümet dağda terör örgütünün anlayacağı şekilde, Meclis'teki ile de yasal çerçeve içinde sonuna kadar mücadele etmelidir. Son terörist de gelip Türk yargısına teslim oluncaya kadar operasyonlar sürmeli. Biz şehit aileleri olarak bunu sonuna kadar destekliyoruz.

"BU OYUN BOZULACAKTIR":
Şehit aileleri ve gazilere yönelik çalışmaları ile tanınan ve gazihaber.com'un Genel Yayın Yönetmeni olan Hamit Yıldız ise "Devlet artık kendini göstermeli ve derhal inisiyatifi eline almalıdır" dedi. Aklıselim Kürt vatandaşlarının bu oyunu bozabileceğini ifade eden Yıldız, "Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Suriyeli vs. ülke toprakları içerisinde yaşayan herkesin yumruk gibi birbirine sarıldığı ve devletine sahip çıktığı zaman bu oyun bozulacaktır" yorumunu yaptı.

'ÜLKEYİ TERK ET'
Şırnak Uludere'de aşiret üyelerinden oluşan 120 kanaat önderi basın açıklaması yaptı. Açıklamada PKK'ya "ülkeyi terk et" çağrısı yapıldı, "Silah ve şiddetle hiç bir yere varılmaz" ifadeleri yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...