Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 May 2016 06:42

1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı

1 Mayıs kutlamalarını hedef alan eylem hazırlığında olduklarını tespit edilen DAEŞ terör örgütü üyesi 4 kişiyi gözaltına aldı.

1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı
1 mayıs, daeş, operasyon

AA muhabirinin Emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Terörle  Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, DAEŞ üyesi bazı kişilerin  Başkent'te eylem hazırlığında olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Bir süredir  teknik ve fiziki takibi yapılan 4 şüpheli, eş zamanlı baskınla gözaltına alındı. Sağlık kontrolünün ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele  Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin Suriye uyruklu ve DAEŞ çatışma  bölgeleriyle irtibatlı oldukları tespit edildi. Şüphelilerin, bir süredir Ankara'da bulundukları ve 1 Mayıs Emek ve  Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinliğe yönelik eylem hazırlığında  oldukları belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...