Tgrt Haber
31 Mart 2015 19:28

1 milyon liralık vurgun

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, bir halı mağazası sahibinin 1 milyon liralık vurgun yapıp kayıplara karıştığı iddia edildi.

1 milyon liralık vurgun
vurgun,

Edinilen bilgiye göre, Orhangazi Caddesi üzerinde bulunan ülkece tanınan bir halı mağazası işletmecisinin 700 bin TL ile 1 milyon TL arasında para ile kaçtığı ileri sürüldü. Dolandırıldıklarını öne süren onlarca vatandaş polise başvurdu. İddialara göre, Türkiye'nin önde gelen halı markalarını değerinin altında sattığından dolayı büyük talep gören mağaza, pazar günü kimse farkına varmadan boşaltıldı. İçerideki malların yanı sıra, spot lambalara kadar sökülerek dükkanın boşaltıldığı görüldü.

Mağaza ile alakalı diğer iddia ise satışların büyük kısmının katalog üzerinden yapıldığı. Fiyatının çok altından olduğundan dolayı, katalog üzerinden sözleşme yapıldığı, ücretin veya peşinatın alındığı öne sürüldü. Emniyete giderek suç duyurusunda bulunan vatandaşlar, mağazanın teslimat yapmamasına rağmen, katalog üzerinden satışlara devam ettiğini ileri sürdü. Şikayetler üzerine Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri mağazada incelemeler yaparken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...