Tgrt Haber
18 May 2015 07:07

18 Mayıs günün gazete manşetleri

Türrkiye Gazetesi 'İstanbul'u Salladı' başlığı ile AK Parti mitingini manşetine taşıyarak şunları yazdı: 'AK Parti İstanbul'da bir kez daha tarih yazdı.'

18 Mayıs günün gazete manşetleri
gazete manşetleri, günün manşetleri, günün gazete manşetleri, 18 mayıs gazete manşetleri,

7 Haziran Genel Seçimleri'ne 20 gün kala Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 'Büyük İstanbul Mitingi' adı altında tarih yazdı. Maltepe Meydanı'nı dolduran yaklaşık 2 milyon kişiyle birlikte gövde gösterisi yapan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'u "Aşktır, en büyük hocamdır" sözleri ile tanımladı. Davutoğlu seçimler için meydandan rekor sözü aldı.
Muhalefetin Paralel Yapı ile iş birliği yaptığını söyleyen Davutoğlu, 'Biz kudretli Türkiye'nin yolcusuyuz' dedi ve Mursi örneğiyle tehdit edenlere meydan okudu: "Bre gafiller biz korkar mıyız! Şehit olacaksak bir an tereddüt etmeyiz. Türkiye'ye bir Sisi arıyorlar. Ama biz zalimlere karşı daima dimdik durmaya devam edeceğiz"

TÜM GAZETELER İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...