Tgrt Haber
12 Ocak 2017 13:04

18 yaşındaki oğlunu arıyor

'Adam mısın sen' isimli single çalışmasıyla müzik dünyasına giriş yapan Reyhan Cansu, her şeyi bir kenara bıraktı oğlunu arıyor.

18 yaşındaki oğlunu arıyor
reyhan cansu,oğul,

Büyük umutlarla yaptığı çalışmasını 1 aydır haber alamadığı oğlunun endişesiyle bir kenara bıraktı. Müzik dünyasında kısa zamanda önemli bir yol kat etmişken, oğlunun ardına düşen Reyhan Cansu’nun başarı umurunda bile değil. Yılbaşı gecesi gelen sahne tekliflerini de geri çeviren başarılı yorumcu, kendi çabalarıyla oğluna ulaşamayınca Halkalı Şehit Ahmet Zehir Polis Amirliği’ne oğlunun kayıp bildiriminde bulundu. “Oğlum her şeyden önemli iyi olduğunu bilsem yeter” dedi. Ünlü futbol antrenörü Levent Eriş ile olan evliliğini noktalayan Reyhan Cansu “Bundan sonraki yaşamımda en büyük dayanağım ve aldığım güç evlatlarım. Onlar yanımda değilse hayatında bir anlamı yok” ifadesinde bulundu. Emniyet güçleri aracılığıyla 18 yaşındaki oğlunu aramaya başlayan Reyhan Cansu, kavuştuğunda her şeyin güzel olacağına inanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...