Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Nisan 2014 20:02

Denizin ortasında can pazarı böyle görüntülendi

İzmir'in Menderes İlçesi Gümüldür Beldesi'nde, Suriye uyruklu 16 kaçağın, yeni bir yaşam umuduyla Yunanistan'ın Samos Adası'na geçmek üzere bindiği polyester teknenin batmasının ardından kurtarma görüntüleri yayınlanlandı.

Denizin ortasında can pazarı böyle görüntülendi
izmir, menderes, tekne, suriye, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

Şok ayrıntılarda ortaya çıktı. Gözaltındaki, 'Kerim' adıyla tanınan Suriye uyruklu T.Y.'nin, delik olduğu için su alan, 9 kişilik tekneye 16 kaçağı bindirip ölüm yolculuğuna çıkardığı belirlendi. Olayda hayatını kaybeden 8 kişiden anne ile 3.5 yaşındaki oğlunun da birbirine sarılı olarak cesetlerinin bulunduğu, vücutların katılaşmasından dolayı da güçlükle ayrıldıkları öğrenildi. Kayıp 4 kişi halen aranıyor. Dün saat 11.45'de Gümüldür açıklarında devriye görevi yapan Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekiplerin, denizde ceset bulmasıyla kaçak göçmen faciası ortaya çıktı. Sahil güvenlik ekiplerinin, havadan ve denizden, jandarmanın da karadan gün boyu sürdürdüğü aramalar sonrasında, 4 kişi sağ olarak kurtarıldı. Aralarında bir kadın ve bir çocuğun da bulunduğu toplam 8 kişinin de cesedine ulaşıldı. Halen 4 kişinin bulunması için çalışmaların aralıksız olarak sürdürüldüğü bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...