Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Nisan 2014 17:18

Yolcu otobüsü devrildi, 3 ölü çok sayıda yaralı var

Isparta-Antalya karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, çok sayıda yaralı var.

Yolcu otobüsü devrildi, 3 ölü çok sayıda yaralı var
trafik kazası, kaza, Antalya, ısparta, Trafik Kazaları haberleri, Trafik Kazaları,

Isparta- Antalya karayolu Kazaklar Tüneli yakınında içinde yaklaşık 40 yolcunun bulunduğu otobüs saat 16.00 sıralarında  tünel çıkışında yan yattı.  Isparta'da içinde yaklaşık 40 yolcunun bulunduğu otobüs, tünel çıkışında yan yattı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Isparta-Antalya karayolunda kontrolden çıkan 32 ER 988 plakalı yolcu otobüsü, Kazak tüneli çıkışında yan yattı. Kazada otobüs içinde bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, bir çok yolcu de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Isparta'daki hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle Isparta-Antalya Karayolu bir süre trafiğe kapandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...