Tgrt Haber
20 Nisan 2014 10:10

Reza Zarrab'dan flaş hamle

17 Aralık operasyonunda tutuklu kalan Reza Zarrab, telefonunun yasadışı dinlendiğini öne sürerek hakim, savcı ve polisler hakkında suç duyurusunda bulundu

Reza Zarrab'dan flaş hamle
reza zarrab,17 aralık operasyonu,telefon,dinleme,hamle,

İşadamı Zarrab, avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na sunduğu suç duyurusu dilekçesinde, 2 telefonunun dinlendiğini, medyada çıkan haberlerden öğrendiğini kaydetti. Elde edilen yasadışı verilerin daha ileri gidilerek internet aracılığıyla milyonlara ulaştırıldığı öne sürülen dilekçede, kim oldukları kendilerince tam olarak bilinmemekle birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde oluşturulan bu yasadışı soruşturma dosyasında soruşturmayı yapan savcı, hâkim, emniyet görevlisi ve diğer kişilerin tespit edilerek haklarında gerekli soruşturmanın yapılarak kamu davası açılması talep edildi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Dilekçede, işlemi yapan söz konusu kişiler hakkında "Suç işlemek için örgüt kurmak, yönetmek, üye olmak", "Kişisel verilerin kaydedilmesi", "Verilerin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi", "Özel hayatın gizliliğini ihlal", "Görevi kötüye kullanma", "Suç uydurma ve iftira" suçlarından soruşturma açılması istendi. Zarrab'ın yaptığı şikâyet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...