Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Nisan 2014 19:26

Savaş çocukları 23 Nisan'ı kutladı

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Suriyeli misafirlerin kaldığı Elbeyli Konteyner Kentte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94. Yıldönümü kutlamaları dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Savaş çocukları 23 Nisan'ı kutladı
kilis valisi,suriye,23 nisan,GÜNCEL haberleri,GÜNCEL

Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Elbeyli Konteyner Kent İdare Amiri ve Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz bir konuşma yaptı. Ardından konteyner kentte bulunan Suriyeli anaokulu, ilkokul ve lise öğrencilerinin gösterileri büyük bir ilgi ile izlenirken, Suriyeli çocuklar Vali Süleyman Tapsız'a ilgi ve sevgi gösterisinde bulundu. Büyük bir coşku ve neşe ile kutlanan tören, Suriyeli öğrencilerin düzenlemiş oldukları halk oyunları gösterisi ve ‘'Bütün Dünya Buna İnansa'' adlı parçanın toplu bir şekilde, coşkuyla söylenmesiyle son buldu. Törene, Vali Süleyman Tapsız, Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Metin Karakuş, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, daire amir ve müdürleri ile konteyner kentte kalan Suriyeli misafirler katıldı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...