Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Nisan 2014 19:53

Suriye'den Yayladağı'na 2 top mermisi düştü

Suriye'den atıldığı değerlendirilen 2 top mermisi, Yayladağı ilçesine bağlı Kösrelik Mahallesi yakınlarındaki boş bir alana düştü.

Suriye'den Yayladağı'na 2 top mermisi düştü
Kösrelik, top mermisi, yayladağı, hatay, suriye, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezindeki Kösrelik Mahallesi'ne yakın bölgedeki boş alana, Suriye'den atıldığı değerlendirilen 2 top mermisi düştü. Patlama nedeniyle mahalle sakinleri kısa süreli tedirginlik yaşadı. Ölü ve yaralının olmadığı olayın ardından hudut birlikleri tarafından bölgede önlem alındığı ve inceleme başlatıldığı bildirildi. Mahalle sakinlerinden Celal Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün patlamanın olduğu bölgede hayvanları için ot topladığını, fakat bugün işi olduğundan dolayı alana gelmediğini söyledi. Demir, Suriye'den tarafından daha önce atılan 5 merminin mahalleye isabet etmesinin kendilerini tedirgin ettiğini aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...