Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 May 2014 00:13

Ayyıldız Tim Soma için DİSK ve TGB'yi hackledi

Türk hacker grubu Ayyıldız Tim Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle bugün yurdun çeşitli yerlerinde provokatif eylem yapan çeşitli sendikalarında yer aldığı internet sitelerini erişime kapattığını duyurdu.

Ayyıldız Tim Soma için DİSK ve TGB'yi hackledi
türk hacker, ayyıldız tim, disk, tgb, türk tabipler birliği, hackleme, soma faciası, maden faciası, gösteriler,

Türk hacker grubu Ayyıldız Tim Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle bugün yurdun çeşitli yerlerinde provokatif eylem yapan çeşitli sendikalarında yer aldığı internet sitelerini erişime kapattığını duyurdu. Soma'da meydana gelen ve son gelen bilgilere göre 274 işçinin hayatını kaybettiği maden faciası ile ilgili olarak bugün yurdun çeşitli noktalarında protesto gösterileri düzenlendi. Gösterilerde yine ön plana çeşitli sendikalar çıktı. Polislerin eylemcilere yaptığı tüm uyarılara rağmen eylemciler çeşitli yerlerde kamu malına ve çevreye zarar vermeye başlayınca müdahale gecikmedi. TGRT Haber'den Semih Bişkin'in haberine göre; Tüm Türkiye Soma'da yaşanan felaketin acısını yaşıyor ve gelecek güzel haberleri bekliyorken, yapılan provokatif eylemler de ön plana çıktı. İstanbul, Ankara, İzmir'de olmak üzere diğer illerimizde çeşitli protesto gösterileri düzenlendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Soma'da yaptığı açıklamada, 'Soma halkının, bölge halkının yanında olacağız' dedi. Başbakan Erdoğan, sağlıklı bilgilendirme konusunda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı başta olmak üzere, sadece yetkililerin açıklamalarının dikkate alınmasını istedi. Erdoğan, "Fırsatçılara, daha da dikkatli olunmasını rica ediyorum" uyarısını yapmıştı.
"SİZİN UMRUNUZDA MI GARİBAN MADENCİ?"
Türk hacker grubu Ayyıldız Tim ise yaşanan bu olaylara sessiz kalmadı, Ayyıldız Tim akşam saatlerinde çeşitli sendika ve örgütlerin internet sitesinin erişime engellendiğini duyurdu. Ayyıldız Tim sitelerin erişime kapandığını TGB'ye çok sert bir mesaj vererek duyurdu. İşte Ayyıldız Tim'in yaptığı o açıklama; TGB'li gençler! Siz Türkiye'yi karıştırmak istiyorsaniz biz buna engel oluruz. Biz sizleri iyi biliriz, sizin umrunuzdamı gariban emekçi, madenci. Sizin umrunuzda olan konuları biz biliyoruz ortalığı karıştırmak! Yaptığınız hiç birşey karşılıksız kalmaz!' diyerek TGB ve bir çok sitenin internete erişime kapandığını duyurdular. Ayyıldız Tim DİSK, TGB ve Türk Tabipler Birliği'nin internet adreslerini yayınlayarak erişime kapatıldığını açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...