Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Haziran 2014 13:16

Uygun eş adayı bulamayınca, damatsız düğün yaptı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir okulda coğrafya öğretmeni olarak görev yapan Özlem Yet, kendisine uygun bir eş adayı bulamayınca damatsız düğün yaptı.

Uygun eş adayı bulamayınca, damatsız düğün yaptı
kocaeli, izmit, özlem yet, damatsız düğün,

İzmit'te Sabancı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde coğrafya öğretmenliği yapan 38 yaşındaki Özlem Yet, eşi benzeri olmayan bir düğün yaptı. Uzun süre aradığı kriterlerde bir damat adayı bulamayan Özlem öğretmen, İzmit-Gölcük yolu üzerinde deniz kenarında bulunan Lastik-İş Sosyal Tesisleri'nin bahçesinde damatsız düğün yaptı. Düğün öncesindeki hazırlıklarda ve düğün salonundaki her şeyi eksiksiz hazırlanması için tüm detayların düşünüldüğü ve Özlem Yet'in şık bir gelinlik giydiği düğünde sadece damat eksik kaldı. Hazırlanan gelin arabasıyla arkadaşları tarafından evinden alınan öğretmen Özlem Yet, kuafördeki hazırlıkların tamamlanmasının ardından gelinliğini giyip düğün salonuna hareket etti. Konvoy halinde düğünün yapılacağı tesise gelen damatsız gelin, davetlilerin alkışları eşliğinde karşılandı. Düğün hazırlığında kendisine yardım eden arkadaşlarına ve düğüne katılan davetlilere teşekkür eden Özlem Yet, temsili takı töreninin ardından bol bol eğlenerek düğününü sonlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...