Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Temmuz 2014 10:28

Ramazan Bayramında kaç gün tatil? (Bayram tatili kaç gün)

Ramazan Bayramında kaç gün tatil olacağı konusu kafalarda merak konusu oluştururken açıklama Bülent Arınç'tan geldi, işte cevabı...

Ramazan Bayramında kaç gün tatil? (Bayram tatili kaç gün)
bayram tatili, ramazan bayramı, kaç gün tatil, haber, bülent arınç,

Ramazan Bayramında kaç gün tatil yapacağız. Pazartesi günü başlayan tatil perşembe ve cuma ile birleşecek mi işte tüm bu soruların cevabı...Bülent Arınç Ramazan Bayramı tatiliyle ilgili açıklama yaptı.Hükümet sözcüsü Bülent Arınç Ramazan Bayramı'nın kaç gün olacağını açıkladı. Arınç, 28 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan Bayramı'nın perşembe ve cuma günleriyle birleştirilmeyeceğini duyurdu.Arınç şöyle konuştu: "Önümüzde Ramazan Bayramı var. Perşembe ve cuma günlerinin idari izinli sayılıp sayılmayacağı konusunda bir beklenti oluşmuştu. Hayır sayılmayacak. Bayram 30'u akşamı bitmiş olacak. Bayram süresince köprü ve otoyollardan geçiş ücretsiz olacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...