Tgrt Haber
22 Temmuz 2014 17:23

Çöp konteyneri, 27 yaşındaki gencin sonu oldu

Antalya'nın Alanya ilçesi Kestel mahallesinde, önünde giden TIR'ı geçmek isteyen 27 yaşındaki motosiklet sürücüsü, yol kenarında bulunan demir çöp konteynerine çarparak hayatını kaybetti.

Çöp konteyneri, 27 yaşındaki gencin sonu oldu
çöp,koynteyneri,27 yaşındaki genç,ölüm,

Kaza, Kestel Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Berber olan Emrah Uluer, kullandığı 07 NR 185 plakalı motosikletiyle Alanya'ya gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada sol şeritte ilerleyen ve Gazipaşa'dan gelen Mehmet Ş. idaresindeki 07 HAK 95 plakalı TIR'ın sağından geçmek isteyen Uluer, yol kenarında bulunan demir çöp konteynerine çarptıktan sonra metrelerce sürüklendi.Uluer, kazada hayatını kaybederken, olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri yol güvenliği aldı. Kazayı haber alıp gelen Emrah Uluer'in yakınları sinir krizleri geçirdi. Savcılık incelemesinin ardından gencin cesedi otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...