Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Temmuz 2014 17:56

Define ararken canından oldu

Balıkesir'de bir kişi, define aramak için yaptığı gübre alaşımlı patlayıcıdan yayılan karbonmonoksit gazından hayatını kaybetti.

Define ararken canından oldu
balıkesir, bomba, define, Genel olaylar haberleri, Genel olaylar,

Olay, Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı Işıklar Mahallesi kırsalında bulunan bir mağarada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre define aramak için bölgeye iş makinesi ile gelen Sabri N. ve iki arkadaşı, mağaranın altında define olduğuna kanaat getirdikten sonra harekete geçti. İş makinesinden sonuç alamayan şahıslar, daha sonra gübre alaşımlı patlayıcı madde ile mağaranın içinde patlatma yaptı. Üç kişiden Sabri N., bu sabah tekrar girdiği mağaradan aradan geçen süreye rağmen çıkmayınca diğer şahıslar jandarmaya haber verdi.  Olay yerine çok sayıda itfaiye giderken, ekipler içerideki karbonmonoksit gazından dolayı müdahalede bulunamadı. Çalışmalara Tunçbilek Termik Santrali'nden gelen ekipler de destek verirken, olay yerine gelip mağaraya giren AFAD personeli de gazdan etkilendi. İçeride hayatını kaybeden şahsın cesedine, uzun çalışmalar sonucu ulaşıldı. Şahısların gübre alaşımlı patlayıcı yapması akıllarda soru işareti bırakırken, jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...