Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Temmuz 2014 21:18

Kamyon kasasında götürülen köpeklerden kötü haber

Yalova'da bir kamyon kasasında aç ve susuz bir şekilde İstanbul'dan İzmir'e götürülmeye çalışılan 30 köpekten 4'ü sıcağın ve susuzluğun etkisi ile öldü. 12'si yavru 26 köpek ise Yalova Polisi'ne gelen bir ihbarla kurtarıldı.

Kamyon kasasında götürülen köpeklerden kötü haber
yalova, kamyon, kamyon kasası, köpekler,

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da kapanan bir köpek çiftliğinden bir kamyonun kasasına yüklenen 12'si yavru 30 köpek yolda diğer sürücüler tarafından fark edildi. Durumun polise bildirilmesi üzerine H.K yönetimindeki 50 DC 826 plakalı kamyon Yalova'nın Terminal mevkiinde durduruldu. Bir benzin istasyonuna çekilen kamyonun kapısı açıldığında ise, 'İnsanlık ölmüş' dedirten bir manzara ile karşılaşıldı. Zincirlerle bağlanan 30 köpekten 4 tanesi susuzluktan ölürken, 26'sı ise can çekişiyorlardı. Hayvanlara ilk müdahaleyi Yalova Veterinerliği ekipleri yaptı. Hayvanlar su ve yiyecek verilerek hayata döndü. Hayatta kalan 12 yavru köpek ise aşağıya indirilerek şırınga ile ağızlarına su ve süt verilerek kurtarılmaya çalışıldı. Ölen 4 köpek gömülürken diğer 26 köpek ise bakıma alınmak için Yalova Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü Barınağına götürüldü. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...