Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Temmuz 2014 10:15

Kız arkadaşına verdiği parayı alamayınca canına kıydı

Bursa'da 38 yaşındaki fabrika işçisi, kız arkadaşına verdiği parayı geri alamayınca parkta kendini astı.

Kız arkadaşına verdiği parayı alamayınca canına kıydı
bursa, fabrika işçisi kız arkadaşı, verdiği para,

Olay, merkez Nilüfer ilçesinde Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin yaşadığı Görükle Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre tekstil fabrikasında çalışan Erhan A. (38), 6 ay önce işten ayrılınca tazminat olarak aldığı 18 bin lirayı kız arkadaşı N.L.'ye borç olarak verdi. Bir süre sonra N.L. ile anlaşamayan Erhan A. parayı geri istedi. Eski sevgililer arasında borç yüzünden tartışma çıktı. 3 ay önce Erhan A., parkta karşılaştığı N.L.'yi bıçakla kovaladı ve zarfa koyduğu bir mermiyi yolladı. N.L.'nin şikayeti üzerine Erhan A. hakkında tehdit ve saldırı suçundan dava açıldı.
Bunalıma giren Erhan A., evinin yakınlarında bulunan Harmanlık Parkı'na gelerek iple kendini ağaca asarak hayatına son verdi. Sabah saatlerinde yoldan geçen vatandaşlar cesedi görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Erhan A.'nın cesedi, polisin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde bir de Erhan A.'nın yaşadıklarını anlattığı mektup bulundu.
SABAH SPOR YAPMAYA GELENLER GÖRDÜ
Bu yaşananlar karşısında bunalıma girdiği belirtilen Erhan Aygün, dün gece evinin yakınlarında bulunan Harmanlık Parkı'na gelerek iple kendini ağaca astı. Sabah spor yapmak için parka gelenler ipte asılı cesedi görünce hemen 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi.  Erhan Aygün'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.  Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...