Tgrt Haber
27 Temmuz 2014 19:37

Adana'da inanılmaz olay! Yeni doğan bebeğe bakın ne yaptılar?

Adana'da doğduktan sonra çöp konteynerine atılan bir erkek bebek bulundu.

Adana'da inanılmaz olay! Yeni doğan bebeğe bakın ne yaptılar?
adana,yeni doğan bebek,çöp,knteyner,atılma anı,

Vatandaşlar tarafından ağlayınca fark edilen bebek hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, olay, saat 14.30 sıralarında Yüreğir ilçesi, 19 Mayıs Mahallesi, Süleyman Vahit Caddesi'nde meydana geldi. Bebek sesi duyan vatandaşlar, sesin geldiği çöp konteynerini kontrol ettiklerinde bir bebekle karşılaştı. Vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine 112 Acil Servis ekipleri olay yerine geldi. Ekipler, çöp konteynerine atılan ve yeni doğduğu anlaşılan bebeği ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Burada kontrolden geçirilen ve karnı doyurulan erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bebeğin, Sevgi Evlerine yerleştirilmek üzere Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edileceği belirtildi. Bebeğin canlı olarak çöpe atılmasına tepki gösteren vatandaşlar, "Böyle bir vicdansızlık olamaz. Bu bebeği kim attıysa insan değildir" diyerek tepkisini dile getirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis, bebeği çöpe kimin attığını belirlemek için çalışma başlattı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...