Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Temmuz 2014 23:28

Su kanalında kaybolan aile aranıyor

Konya'nın Seydişehir ilçesinde su kanalına düşen çocuğu kurtarmak isteyen babası, ağabeyi ve amcası da kanala atladı. Amcanın cesedine ulaşıldı, diğerleri aranıyor.

Su kanalında kaybolan aile aranıyor
konya,seydişehir,su kanalı,düşen çocuk,kaybolan çocuk,aile,

Seydişehir ilçesindeki sulama kanalına düşen çocuk ile onu kurtarmaya çalışan 3 yakını kayboldu. Yapılan aramada, bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.Konya'dan babasıyla kabir ziyareti için ilçeye bağlı Kumluca Mahallesi'ne gelen Semihcan Celebe (13), sulama kanalı kenarında gezerken dengesini kaybedip kanala düştü.
Semihcan'ı kurtarmak için baba Oğuz (44), ağabey Hüseyin (19) ve amca Yavuz Celebe (46) de peşinden kanala atladı.Akıntıya kapılan 4 kişi, bir süre sonra suda kayboldu. Beyşehir'den olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri, 3 saatlik çalışmanın ardından amca Celebe'nin cesedine ulaştı.Konya'dan gelen arama kurtarma ekiplerinin, iki kardeş ve babalarını arama çalışmaları sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...