Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2014 15:44

Arkadaşlarını ölüme terk edip hastaneye gitti

Kaza yapan sürücü Özkan Can, arkadaşlarıyla birlikte kaza yaptı. Ancak hastanede gerçeği söylemeyince arkadaşı Aycan Samancı'nın ölümüne neden oldu.

Arkadaşlarını ölüme terk edip hastaneye gitti
haber,Çorlu,Otomobil,Tekirdağ,Jandarma

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde kaza yapan sürücü Özkan Can, yola çıkıp yardım istediği bir araçla devlet hastanesine kaldırıldığını, önce kazayı haber vermeyip ’dövüldüğünü’ söyleyince araçta sıkışan diğer yaralıların kurtarılması gecikti. Su kanalına uçan otomobildeki 3 yaralıdan Aycan Samancı yaşamını yitirdi. Kaza, Çorlu- Tekirdağ yolu üzerinde meydana geldi. Çorlu’da oturan Aycan Samancı, Mehmet Can Yavaş, Abdullah Erdoğan, dün gece Özkan Can’a ait 59 TL 074 plakalı otomobille gezintiye çıktı. Daha sonra Kumbağ’a giden 4 kişi saat 03.00 sırlarında eve dönmek için yola çıktı. Özkan Can, Çorlu Kavşağı’nda yaklaştığında kullandığı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirerek su kanalına uçtu. Kazadan yaralı kurtulan Can, diğer arkadaşlarını bırakıp çıktığı yolda yardım istediği bir araçla Çorlu Devlet Hastanesi’ne geldi. Dövüldüğünü anlatan otomobil sürücüsü Özkan Can tedavi altına alındı.
2 SAAT SONRA İTİRAF ETTİ
Hastanede tedavisi sürerken, yaklaşık 2 saat sonra polis ekiplerinin sorusu üzerine otomobille kaza yaptıklarını ve 3 arkadaşının yaralı olarak araç içerisinde olduğunu söyledi. Jandarma ve polis ekipleri kazanın olduğu su kanalına uçan otomobilde Aycan Samancı’nın hayatını kaybettiğini, Mehmet Can Yavaş ve Abdullah Erdoğan’ın yaralı olduğunu belirledi. Çağrılan ambulansla Erdoğan ve Yavaş Çorlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
"YANDIM BEN"
Kazayı duyup olay yerine gelen Aycan Samancı’nın babası Nedim Samancı, gözyaşlarına boğuldu. Otomobil içerisindeki oğlunun cansız bedenini gören baba Samancı, "Yandım ben. Canım oğlum bu muydu bana bayram hediyen?" diyerek ağladı. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Aycan Samancı’nın cesedi jandarma ekipleri tarafından araçtan çıkarılırken, baba Nedim Samancı’da da yardım ederek cenaze aracına kadar taşıdı. Hayatını kaybeden Aycan Samancı’nın cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...