Tgrt Haber
20 Ağustos 2014 19:34

Savcı bıraktı, mahkeme 'tekrar yakalansın' dedi

Mersin’de trafik kazasında hayatını kaybeden ve cenaze töreni davullu zurnalı yapılan Mehmet Deniz Sınar’a aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu iddia edilen sürücü hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Savcı bıraktı, mahkeme 'tekrar yakalansın' dedi
mersin, mahkeme, savcı,

Mersin'de, 22 yaşındaki Mehmet Deniz Sınar'a çarparak ölümüne neden olduğu iddia edilen sürücü hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Sınar ailesinin avukatı Cemil Yeral, kazanın ardından sürücü D.A'nın, savcılık tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını söyledi. Devam eden süreçte sürücü hakkında yakalama kararı çıkarılması için girişimlerde bulunduklarını anlatan Yeral, Mersin 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nce bugün D.A. hakkında yakalama kararı verildiğini bildirdi. Kararın, geç verilmiş ama doğru bir karar olduğunu ifade eden Yeral, "16 yaşındaki sürücü, Kıbrıs vatandaşı ve kaçma ihtimali bulunuyor. Bu nedenle geç verilmiş bir karar olduğunu düşünüyoruz. Küçük yaşta araç kullanarak bir gencin ölümüne neden olan bir kişinin tutuklanarak yargılanmasını istiyoruz" dedi. Yenişehir ilçesi İsmet İnönü Bulvarı'nda 1 Ağustos'ta arkadaşlarıyla yürüyen Mersin Üniversitesi Matematik Bölümü 3. sınıf öğrenci Mehmet Deniz Sınar'a, D.A. yönetimindeki KKTC plakalı otomobil çarpmış, hastanede 18 gün tedavi gören Sınar hayatını kaybetmişti. Ailesi de oğulları için davullu zurnalı cenaze töreni düzenlemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...