Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ağustos 2014 18:34

Piknik dönüşü kaza, otobüs takla attı 2 ölü 26 yaralı

Uludağ yolunda günübirlik gittikleri piknikten dönen vatandaşların içinde bulunduğu otobüs, 50 metrelik uçuruma uçtu. Kazada 2 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı.

Piknik dönüşü kaza, otobüs takla attı 2 ölü 26 yaralı
uludağ, kaza, piknik, 40 yaralı,

Alınan bilgiye göre, Uludağ'a piknik yapmaya giden fabrika çalışanlarını taşıyan Seyit Ahmet Dinç idaresindeki 16 S 8383 plakalı otobüs, dönüş yolunda yaklaşık 50 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Kazada yaklaşık 40 kişinin bulunduğu otobüsteki 1'i kadın, 1'i çocuk olmak üzere 2 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 26 kişi de çevre hastanelere sevk edildi. Kazanın ardından bölgeye giden kurtarma ekipleri, yaralıları çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Halatlar yardımıyla sedyeye konulan yaralıları yukarı çıkaran ekipler, ambulanslarla hastanelere götürdü. Kaza sonrası polis ekipleri yolu trafiğe kapatırken, ters dönen otobüste ekiplerin uzun uğraşı sonucu düzeltildi. Yaklaşık 2 buçuk ay önce hizmete açılan ve Uludağ'a çıkan 3'üncü yol olan İnkaya-Doburca arasındaki dik yokuşta geçtiğimiz perşembe günü de bir kaza yaşanmıştı. Bir midibüsün takla atması sonucu 1 kişi ölmüş, 14 kişi de yaralanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...