Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Eylül 2014 10:17

Meteoroloji uyardı! Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre yurdun büyük bir bölümünde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yurtta geneli hava durumu ise şöyle...

Meteoroloji uyardı! Sağanak yağış geliyor
yağış, hava durumu, istabbul hava durumu, sağanak, istanbulda yağmur, son dakika,

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Eskişehir, Bilecik, Isparta, Burdur ve Ardahan ile Afyonkarahisar ve Mersin'in kuzey, Denizli'nin güney kesimlerinin, öğleden sonra Kütahya, Bilecik, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Manisa'nın doğu, Uşak'ın batı ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının; kuzeydoğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise, genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege ve Hatay çevreleri ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve az bulutlu 33
İstanbul: Parçalı bulutlu 29
İzmir: Az bulutlu ve açık 31
Adana: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu 35
Antalya: Az bulutlu ve açık 30
Samsun: Az bulutlu 29
Trabzon: Parçalı bulutlu 28
Erzurum: Parçalı bulutlu 29
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 40

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...