Tgrt Haber
15 Eylül 2014 18:04

Soma için yardımlar devam ediyor

Manisa'nın Soma ilçesinde İyilik Melekleri Derneği, Kurtuluş İlkokulu'nda yaşam atölyesi ve sinema salonu, Kalemler Derneği ise 4 bin kitaba sahip bir kütüphane oluşturdu.

Soma için yardımlar devam ediyor
soma, soma yardım, soma yardımı,

Kurtuluş İlkokulu'nda yaşam atölyesi ve sinema salonu ile kütüphane olarak hazırlanan sınıfların açılış törenine Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve dernek görevlileri katıldı. İyilik Melekleri Derneği Başkanı Hilal Çetesi, "Soma'yla ilgili herkes bir proje gerçekleştirdi. Herkes Soma'ya dokunmak istedi. Bizler İyilik Melekleri olarak nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda ilk hedefimiz çocuklar oldu. Çocuklar için çalışıyoruz. Türkiye'nin her yerinde dokunabildiğimiz kadar çocuklara dokunuyoruz. Soma'daki çocuklara dokunmak için özel bir perdeyle başlayan bir projemiz oldu. Çocuklar gökkuşağının 7 rengini burada boyasınlar diye yüzlerce boya kalemi getirdik. Şimdi bir resim atölyemizi, bir sinema salonumuzu Soma'daki tüm çocuklara armağan ediyoruz." dedi.Kurtuluş İlkokulu'na Malatya Gönüllü Kalemler Derneği tarafından yapılan kütüphane ilgili açıklama yapan dernek başkanı Hakan Doğan, "Haziran ayında Türkiye İyilik Melekleri Derneği tarafından tarafımıza iletilen bir talep doğrultusunda kütüphane kurulumu ile ilgili çalışmalara başladık. Soma'ya gelerek kütüphanemizi kurduk. Sosyal medyayı ve çeşitli medya kuruluşlarını kullanarak kitapları toplamak için kamuoyuna çağrıda bulunduk. 4 bin kitap toplandı. Güzel bir şey yaptığımıza inanıyoruz. İnşallah Somamıza hayırlı uğurlu olur." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...