Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Eylül 2014 12:31

'Oğlum IŞİD'çi değil' diyerek Emniyet'e getirdi

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında IŞİD'i çağrıştıran sembollerin olduğu tişörtleriyle görüntülenenlerden birini babası emniyete getirdi.

'Oğlum IŞİD'çi değil' diyerek Emniyet'e getirdi
Kabataş-Bağcılar tramvay hattı, ışid, semboller, tişört,

Sosyal medyada tramvayda çekilmiş bir video IŞİD'in simgeleri olan tişört giyinmiş iki gencin görüntüleri yer almıştı. Görüntülerdeki gençlerden birinin babası oğlunu karakola getirdi. Karakolda ifade veren genç 'neden o tişörtü giydiniz' sorusuna ise "Öylesine giydik" dedi. Görüntüleri izleyen A.E görüntülerdeki kişinin oğlu F.E'ye ait olduğunu ve oğlunun İŞİD ile ilgisinin olmadığını söyledi. Emniyete gelen baba ile oğlu ifade verdi. F.E ifadesinde tamirci olduğunu ve giydikleri tişörtü öylesine giydiklerini ve IŞİD üyesi olmadığını söyledi.
Suriye ve Irak'ta yaptıkları katliamlarla dünyanın bir numaralı gündemi olmaya devam eden IŞİD'e dair İstanbul'da çekilen bir görüntü "IŞİD İstanbul'da" başlığıyla sosyal medyada yeraldı.
IŞİD logolu tişört giyen iki kişi Bağcılar-Kabataş hattında hizmet veren tramvayda görüntülenirken İstanbul Emniyeti bu görüntüleri ihbar kabul ederek çalışma başlattı. Görüntüler incelenirken A.E isimli bir vatandaş emniyete gelerek görüntülerdeki kişilerin oğlu F.E ve arkadaşı olduğunu söyledi.
"IŞİD'çi değilim"
İŞİD tishortleri ile görüntüsü çıkan F.E kendisinin Bostancı'da bir tamircide çalıştığını söyledi. Görüntülerin çekildiği gün daha önceden tanıdığı arkadaşı ile birlikte Bağcılar'da İslami giyim ürünleri satan mağazadan tisört aldıklarını söyledi. F.E ifadesinde "Biz herhangibir örgüte üye değiliz. IŞİD ile bir bağlantımız yok. IŞİD'ci değilim" dedi. Polisin bu ifadenin ardından neden o tişörtü giydiniz sorusuna ise "Öylesine giydik" dedi.
(AKŞAM)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...