Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Eylül 2014 16:32

Kocasını ararken 9 eş şoku

Şırnak'ta 5 yıldır Mehmet Ali A. ile evli olan Adile A., kocasının ortadan kaybolmasından sonra 2 çocuğuyla kaldı.

Kocasını ararken 9 eş şoku
koca, eş, şırnak, haber,Midyat,şırnak,İstanbul

Eşinin daha önce 9 eşini bu şekilde terk ettiği iddiaları üzerine genç kadın büyük şok yaşadı. Eşinin ölüp ölmediğini öğrenemeyen talihsiz kadın, kocasının bulunması için yetkililerden yardım bekliyor. Adile A. bir buçuk ve 3 aylık çocuğu ile kirada ve çaresiz kaldı. Kocası Mehmet Ali A.'nın daha önce 9 eşini terk ettiği iddialarını duyan talihsiz kadın, duydukları karşısında şoke oldu. Eşinden haber alamayan Adile A., kiracı olarak kaldığı evin kirasını ödeyemeyince ev sahibi tarafından çıkarılmak isteniyor. Adile A. kiradan daha büyük olan çocuklarını doyurma derdini yaşıyor. Genç kadın “Kocam kayboldu. Biri diyor ölmüş biri diyorİstanbul’dan Leyla adlı bir kız gelmiş onunla kaçtı. Allah rızası için böyle bir şey varsa eve getirsin. Çocuklara baksın biz perişan olduk. Gelsin artık eve ne olur. Sabaha kadar telefonla konuşuyordu.
2 KIZLA KONUŞUYORDU
Büşra ve Leyla adında iki kızla konuşuyordu. Leyla adlı kız tek başına İstanbul’dan geldi.Midyat’tan otogardan binmişler. Eşim gitti onun peşinden. Ben babamlardaydım, benim haberim yok. Herkes böyle diyor” dedi. Çaresiz kadın etraftan değişik söylentiler duyduğunu söyledi. Adile A. "Duyduğuma göre eşim daha önce 9 kişiyi terk etmiş. Ben gözümle görmedim. Ben yalan söylemiyorum. Millet böyle diyor. Diyorlar, ‘birisini getiriyor, birisini bırakıyor.’ Ama Allah var bana bakıyordu. Çocuklarına bakıyordu. Yani önceleri böyle değildi. Hiç aç bırakmadı. Bu sene ne oldu bilmiyorum. Bu çocuklara acısın. Düşünmüyor mu bu çocukları. Bu çocukları düşünseydi bir şey olmazdı. Gelsin Allah rızası için bu çocuklara baksın” diye konuştu.
Mehmet Ali A.’nın Şırnak’ın Kumçatı beldesinde bir şantiyede çalıştığı ve Kumçatı beldesinde kiralık bir evde oturduğu belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...