Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ekim 2014 15:05

Dizi oyuncusu 8 bin lira için adam öldürdü

Tenor, dizi ve film oyuncusu Muzaffer T, motosiklet alışverişi yüzünden çıkan tartışmada bir restoranın müdürü olan Tuncay Ergün'ü herkesin gözü önünde silahla öldürdü.

Dizi oyuncusu 8 bin lira için adam öldürdü
dizi,Muğla,Viyana,sinema,sigorta,Marmaris

Olay, Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün öğleden sonra 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Muzaffer T (45), Ergün'den (43) bir motosiklet satın aldı. Bu alışverişten önce iki iyi arkadaş oldukları öğrenilen Muzaffer T ve Ergün arasında, motosikletin arızalı olduğu iddiasıyla zaman zaman tartışma yaşandı. Muzaffer T, öğleden sonra saat 15.00 sıralarında Ergün'ün müdür olarak çalıştığı Yat limanındaki restorana geldi ve tekrar tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Muzaffer T, önce Ergün'ü darb ederek yere düşürdü, ardından da vücuduna silahla ateş etti. Yat limanında panik ve korkuya sebep olan olayın ardından Muzaffer T gözaltına alınırken, Ergün Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karnına 1 bacaklarına 2 kurşun isabet ettiği öğrenilen Ergün, acil ameliyata alındı. İki saat süren operasyonun ardından yoğun bakımda tedavisine devam edilen Tuncay Ergün, gece 01.00 sıralarında durumu kötüleşti.Ergün, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Evli ve 6 yaşlarında ikiz erkek çocuğu olan Ergün'ün ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Olaydan sonra gözaltına alınan zanlı emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
ÖDÜLLÜ TENOR VE OYUNCU
Birçok ülkedeki konserlerin yanı sıra devlet erkanı karşısında en çok konser veren tenorların başında gelen Muzaffer T, 10 dilde şarkı söyleyebilen bir sanatçı. Devlet Operası'nda sözleşmeli sanatçı olarak görev yapan Viyana'da, "Yetenekli genç tenorlar" özel ödülü sahibi Muzaffer T, yaklaşık 5 yıl önce Marmaris'e yerleşti. Türk - Fransız ortak yapımı "Kurtlar İmparatorluğu" adlı sinema filminde bir kiralık katili "Çemberimde Gül Oya" dizisinde de 3 bölümde rol alan Muzaffer T. Marmaris'te eşiyle birlikte sigorta acentesi işletiyor, bir yandan da bazı restoranlarda sahneye çıkıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...