Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ekim 2014 12:03

Necdet Özel'den 'Süleyman Şah' mesajı

Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel, Süleyman Şah Türbesi'ndeki Türk askerine mesaj gönderdi.

Necdet Özel'den 'Süleyman Şah' mesajı
nejdet özel,süleyman şah,ışid,mesaj,şah,mesajı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, IŞİD tehditi nedeniyle son dönemde hükümetin ve kamuoyunun gündemine oturan Süleyman Şah Saygı Karakolu’nda görev yapan TSK personeli için özel bir Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Özel mesajında şöyle dedi:
“Yurt dışında bulunan tek vatan toprağımız olan Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun Değerli Personeli, Kahraman ve Fedakâr Silah Arkadaşlarım,Bu bayram gününde, sizlere tevdi edilen görevi çok kritik bir dönemde layıkıyla yerine getirmektesiniz. Bundan sonra da aynı esaslarla, ecdadımıza yakışır şekilde görevinizi başarıyla yerine getireceğinize, Yüce Milletimizi ve Türk Silahlı Kuvvetlerini başarıyla temsil ederek, onur ve haysiyetini koruyacağınıza olan inancım tamdır.Unutmayınız ki, sizler orada yalnız değilsiniz. Arkanızda Yüce Türk Milletinin, 76 milyon yurttaşımızın olduğunu unutmayınız. Gözümüz, kulağımız ve gönlümüz hep sizlerle beraberdir. Sizden gelecek tek bir haberle, Silahlı Kuvvetlerimizin anında yanınızda olacağının güvenini içinizde hissedin.Süleyman Şah Saygı Karakolunda, vatana adanmışlık ruhuyla kenetlenmiş olarak görev yapan Türk Silahlı Kuvvetlerinin siz fedakâr ve kahraman mensuplarının ve aile fertlerinin bayramını en içten duygularımla kutluyor, huzur ve esenlikle nice bayramları sevdiklerinizle birlikte geçirmenizi temenni ediyorum. Hepinizin gözlerinden öpüyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...