Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ekim 2014 16:33

Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik hacı oldu

Gazeteci Erhan Çelik ile dünyaevine giren Gülben Ergen, balayı yerine kutsal topraklara gitmelerini eleştirenlere cevap verdi.

Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik hacı oldu
gülben ergen, erhan çelik, hac,

Gazeteci Erhan Çelik ile dünyaevine giren Gülben Ergen, balayı yerine kutsal topraklara gitmelerini eleştirenlere cevap verdi. Balayı tatil yerine kutsal topraklara gitme kararı alan çift, dini görevleri yerine getirip hacı oldu. Mutlu çift kutsal topraklarda objektiflere böyle yansıdı. Ergen, balayında hacca gitmesini eleştirenlere ise şöyle cevap verdi:
"DIŞ GÖRÜNÜŞÜME BAKIP, GERÇEĞİ UNUTANLAR..."
"Yorum yapanlar, kalbini bozanlar, kalp kırınca zevk alanlar, dış görünüşüme kanıp, gerçeği unutanlar... Bulunduğum yerin adeti neyse kıyafetim ona uygun olur... Ülkeme döndüğümde kalbim, nefsim, nefesim değişmez... Kıyafetim değişir, siz nereye bakarsanız orayı görürsünüz o da ayrı. Her seferinde içimi biraz daha süsler gelirim bu yollardan, bu topraklardan. Sosyal medya ile bazen ALS hastalığına dikkat çekerim bazen 'Çocuklar Gülsün Diye' anaokullarımızı anlatır okul öncesi eğitime dikkat çekerim bazen bir şarkı bazen bir meyve bazen bir söz bazen Tasavvuf bazen Mustafa Kemal bazen Kandil bazen Cumhuriyet kutlarım bazen de bir manzara paylaşırım...Özetle benim yaşadıklarım ve benim seçtiklerimden ibaret burası...İhtişam mı, sonsuzluk mu, birlik mi, aydınlığa giden yol mu, yolun kademeleri mi? Neye bakarsan onu görürsün... Ya da dersin ki 'aaaa Gülben elinde dövme var', sana mı kaldı bu işler, tövbe tövbe, oralara gidip bize ahkâm kesme... Bunu da görebilirsin bu fotoğrafta.... Sen seç"
Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik hacı oldu
Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik hacı oldu 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...