Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ekim 2014 17:10

Siirt'te şiddet sürüyor, ölü sayısı 5'e yükseldi

Kurtalan ilçesinde belediye binasını molotofla yakan göstericilere ateş açılması sonucu ağır yaralanan Necmettin Çelik de hastanede yaşamını yitirdi.

Siirt'te şiddet sürüyor, ölü sayısı 5'e yükseldi
siirt, haber, son dakika, 5 ölü, siirt kobani eylemleri,

Siirt'in Kurtalan ilçesinde belediye binasını molotofla yakan göstericilere ateş açılması sonucu ağır yaralanan Necmettin Çelik, tedavi gördüğü Siirt Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.Siirt'te, Kobani saldırısını gerekçe gösteren göstericiler, dün Kurtalan ilçe belediye binasını ateşe vermişlerdi. Bu sırada başka bir grubun, göstericilerin üzerine uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu Yusuf Çelik ve Mehdi Erdoğan olay yerinde hayatını kaybetmişti. Necat Çelik, Cihan Talan, Bedriye Yılmaz, Hikmet Baydar, Mehmet Çiçek, Cüneyt Yılmaz ve Necmettin Çelik ağır yaralanmıştı.
Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Necmettin Çelik yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün öğle sularında hayatını kaybetti. Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenaze yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edilecek. Siirt'teki olaylarda baba ve oğul olan Necmettin Çelik, Yusuf Çelik ve Mehdi Erdoğan, Kamil Taş, Davut Nas ile birlikte ölü sayısı 5'e yükseldi. İl merkezinde sokak çatışmaları devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...