Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ekim 2014 20:24

Başbakan Davutoğlu, 'Kobani'ye geçişler başlamış değil'

Başbakan Davutoğlu, "Bazı güçlerin Kobani'ye geçmesi konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Ancak geçişler başlamış değil" dedi.

Başbakan Davutoğlu, 'Kobani'ye geçişler başlamış değil'
başbakan, ahmet davutoğlu, kobani, geçişler,

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında, bakanlığının çalışmalarıyla ilgili brifing aldı. Davutoğlu, yaklaşık 3 saat süren basına kapalı bilgilendirme toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında, "Üçüncü (nükleer) santrali yeterli insan unsuru yetiştikten sonra 2018-2019'dan itibaren yüzde 100 milli bir şekilde yapma konusunda gerekli çalışmaları başlatma talimatı verdim" dedi. Başbakan Davutoğlu, Kobani'de yaşanan gelişmelere ilişkin şunları kaydetti: "Kobani'deki durumu dengeleyebilmek veya Kobani'deki durumu, en azından zararlarını minimize edebilmek için bazı unsurların Kobani'ye geçişi konusunda da insani ve lojistik amaçlı olarak söylüyorum, görüşmeler sürüyor, bu görüşmeler çerçevesinde gerekli adımlar atılır. Bazı güçlerin Kobani'ye geçmesi konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Ancak geçişler başlamış değil."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...