Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ekim 2014 18:47

Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu, 25 gözaltı

Tekirdağ’da sokakta uyuşturucu sattığı belirlenen kişilere yönelik düzenlenen şafak operasyonunda 25 kişi gözaltına alındı.

Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu, 25 gözaltı
tekirdağ devlet hastanesi, organize suçlar, tekirdağ emniyet müdürlüğü, Aydoğdu, Polisiye vakalar haberleri, Polisiye vakalar,

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, sokakta uyuşturucu sattığı belirlenen şüphelileri 6 ay süreyle izledikten sonra 'Kilit' adını verilen operasyon için harekete geçti. KOM ekiplerinin yanı sıra Terörle Mücadele ve Asayiş ekiplerinde destek verdiği operasyonda 250’ye yakın polis, sabah saatlerinde Aydoğdu Mahallesi’ne girdi. Adresleri önceden belirlenen 39 farklı eve eş zamanlı yapılan baskınlarda, biri 13 yaşında çocuk olmak üzere 25 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda ise 2 adet av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bunlara ait fişekler ele geçirildi.

Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra ifadeleri için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili 4 kişinin arandığı belirtilirken, başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...