Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ekim 2014 10:23

AK Parti binasına silahlı saldırı!

Ümraniye AK Parti Cemil Meriç Mahalle Temsilciliği binasına, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahla ateş açıldı.

AK Parti binasına silahlı saldırı!
ak parti, ak parti binası, ümraniye, silahlı saldırı, son dakika,

Olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, binanın camına 3 adet kurşun isabet etti. Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, İstiklal Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde AK Parti Cemil Meriç Mahalle Temsilciliği'ne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı gerçekleştirenler kaçarken, olay sonucu herhangi yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. AK Parti Mahalle Temsilciliği'nin camına saldırı sonucu 3 adet kurşun isabet etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Binada ve cadde üzerinde inceleme yapan ekipler, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
"KİMSE KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAZ"
Olayın toplantı sonrası gerçekleştiğini belirten Ak Parti Ümraniye Cemil Meriç Mahalle Teşkilatı Başkanı Nuri İşçi, "Gerekli işlemler yapıldı. Biz davamıza devam ediyoruz. İnadına kardeşlik diyoruz. Kimse kardeşliğimizi bozamaz; her zaman bu kardeşliğimiz devam edecek. Hedefimiz kardeşliğimizin pekişmesidir. Saat 21.30'a doğru periyodik toplantımız vardı. Toplantımız bittikten sonra yapılan bir saldırıdır. Memur arkadaşlarımız gerekli incelemeleri yaptılar" dedi.
AK Parti binasına silahlı saldırı! 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...