Tgrt Haber
25 Ekim 2014 20:47

Başbakan Davutoğlu, 'Çözüm süreci kararlılığımız devam ediyor'

Başbakan Davutoğlu, "Bölge halkı bu örgüte karşı ciddi bir infial içindedir. Çözüm süreci kararlılığımız devam ediyor" dedi.

Başbakan Davutoğlu, 'Çözüm süreci kararlılığımız devam ediyor'
davutoğlu, başbakan davutoğlu, ahmet davutoğlu,

Başbakan Davutoğlu: "Bütün bunlar, açık şekilde Kobani olayları ve arkasını takip eden gelişmeler göz önüne alındığında, Türkiye'ye kaosa, kargaşaya sürüklemek isteyen iç ve dış çevreler ve odaklar tarafından nasıl planlar yapıldığının açık bir göstergesi." Başbakan Davutoğlu: "Bütün halkımızı bu saldırı karşısında tek vücut halinde olmaya, tam bir birlik ve beraberlik içinde bu saldırıya karşı milli şuurumuzu, bilincimizi harekete geçirmeye davet ediyorum." Başbakan Davutoğlu: "Bölge halkı bu örgüte karşı ciddi bir infial içindedir. Çözüm süreci kararlılığımız devam ediyor." Başbakan Davutoğlu: "Hiçbir hükümet yetkilimizden, başta benden, İmralı'da sekreterya kurulacağına dair bir ifade sözkonusu olmamıştır. Hiçkimseye verilmiş bir sözümüz de yok. Kamu düzeni sağlanmadan hiçbir talep, hiçbir görüşme bu anlamda yapılamaz. Kamu düzeni sağlanacak, bu hunharca saldırılar sona erdirilecek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...