Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Kasım 2014 09:21

İşte Kenan Işık'la ilgili son karar

Beyin travması sonucu 8.5 aydır bilinci kapalı olan ve Almanya'da tedavi gören tiyatrocu Kenan Işık bu ay Türkiye'ye getirilip tedaviye evinde devam edilecek

İşte Kenan Işık'la ilgili son karar
kenan ışık,beyin kanaması,sağlık durumu,

Beyin kanaması geçiren ve 8.5 aydır bilinci kapalı olan tiyatrocu Kenan Işık'ın tedavisi, evinde sürecek. ATV'de yayımlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasının sunucusu olan Işık, halen Almanya'da özel bir rehabilitasyon merkezinde tutuluyor. Işık, Beşiktaş'ta bir otelde 21 Mart'ta spor yaptıktan sonra beyin travması geçirdi. Beynindeki kanama nedeniyle özel bir hastanede 4 saat ameliyat edildi. Uzun süre uyutuldu ve yoğun bakımda tutuldu. Bilincinin açılması için halen tedavi gören tiyatrocuya, 3.5 aydır Almanya'nın Freidrichshafen kentindeki özel bir rehabilitasyon merkezinde fizik tedavi ve bir dizi test uygulanıyor. Bugüne kadar Işık'ın sağlık durumunda olumlu gelişmeler sağlandı ancak henüz bilinci açılmadı. Bu ay içinde Türkiye'ye getirilecek Işık'ın tedavisi, artık İstanbul'daki evinde devam edecek. Eşinin bilincinin kapalı olmasına rağmen fiziki durumunda gelişme gözlendiğini belirten Beril Işık, şöyle dedi: "Almanya'da tedavinin sonuna geldik. Bu ay yapılacak testlerden sonra Türkiye'ye döneceğiz ve tedaviye evde devam edilecek. Dönüş tarihini merkez belirleyecek. Kenan'ın bilinci hâlâ açılmadı. Fakat gözle görülür gelişmeler sağlandı. Uzun süredir yatıyor. Yoğun fizik tedavisi ve özel tedaviler sonunda fiziksel gelişme sağladı. Uyanıklığa yakın durumda olan Kenan'ın bilincinin açılması için Almanya'daki özel merkezde özel bir tedavi ve program uygulanıyor. Tedavi başarılı şekilde devam ediyor. Sürekli yanında konuşarak ve sohbet ederek kendine gelmesini bekliyoruz. Umudumuzu kaybetmiyoruz."
Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...