Tgrt Haber
21 Kasım 2014 17:06

Bülent Arınç'tan Öcalan'a 'sekreterya' açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çözüm sürecine ilişkin yaptığı açıklamalarında "Öcalan'ın bacak bacak üstüne atan sekretere ihtiyacı yok" dedi.

Bülent Arınç'tan Öcalan'a 'sekreterya' açıklaması
bülent arınç, öcalan, sekreter,

Bülent Arınç, Konya'da AK Parti İl Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı tarafından düzenlenen 7. Tanıtım Medya Günleri'nde, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çözüm sürecine ilişkin, "Bir şeyler var ama o şeyler olgunlaşmadan, o adımın karşılığındaki adımları görmeden... Biz platonik bir aşkın içinde değiliz. Biz gerçekçiyiz" dedi. "Sekreterya dendiği zaman HDP'li milletvekilleri kendilerini sekreteryaya koydular" diyen Arınç, "Bacak bacak üstüne atacak, dizinin üstünde not tutacak sekreterlere Öcalan'ın ihtiyacı yok. Cezaevi şartları içerisinde veya cezaevi yönetmeliği gereğince ya oraya nakledilebilecek yeni hükümlülerden veya bir başkasından veya cezaevinin kendi şartları içerisinden bu temin edilebilir" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...