Tgrt Haber
22 Kasım 2014 12:51

TSK açıkladı! İşte Özel'in kastettiği asker

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'in dava açacağını söylediği kişinin emekli yarbay Mustafa Dönmez olduğu bildirildi.

TSK açıkladı! İşte Özel'in kastettiği asker
tsk, necdet özel, asker, mustafa dönmez,

TSK'dan sabah saatlerinde yapılan kısa açıklamada Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in dün akşam yayınlanan ve konukları arasında emekli Albay Dursun Çiçek'in de olduğu Deşifre programında asker ve kendisine yönelik ithamlar nedeniyle yasal yollara başvuracağı belirtildi.
NECDET ÖZEL: YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIM
Dün akşam bir TV kanalında yayınlanan programda TSK ve Genelkurmay Başkanı hakkındaki iddialar üzerine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'den açıklama geldi.
Yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: ''Deşifre programına konuk olarak katılan bir konuşmacının gerçekle hiçbir ilişkisi bulunmayan, asılsız, şahsımı ve silah arkadaşlarımı karalamaya yönelik ve kamuoyunda bilgi kirliliği oluşturmayı amaçladığını düşündüğüm sözleri nedeniyle kendisini kınıyor, şahsımla ilgili sarf ettiği sözleri nedeniyle yasal yollara başvuracağımı kamouyunun bilgisine sunuyorum."
Kısa açıklamada isim verilmedi. Ancak bir süre sonra Genelkurmay'dan ek bir yazılı açıklama daha yapıldı ve kast edilen kişinin kesinlikle emekli albay Dursun Çiçek olmadığı vurgulandı.
''KAST EDİLEN KİŞİ EMEKLİ ALBAY DURSUN ÇİÇEK DEĞİLDİR''
Genelkurmay Başkanlığı, sabah saatlerinde yaptığı açıklama ile ilgili ek bir notu basın ile paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...